Medvetenlivsstil - Gubbe 100x100

VÅR HISTORIA

Emil tog första steget mot att bli entreprenör då han cyklade runt i Lindsdal, Kalmar och letade burkar som barn. I gymnasiet valde han företagsinriktning innan det blev 2 år på Entreprenörsskolan. Efter gymnasiet så började Emil att spela discgolf och där väcktes hans intresse för träning och kost för att må bra och prestation. Under sin karriär har Emil vunnit flera tävlingar på Europatouren och spelat i både Europamästerskap och Världsmästerskap.

Hösten 2008 flyttade Emil till Malmö efter 7 månader i Australien där han utbildat sig till Personlig Tränare. Det var nu han tog beslutat att starta sitt ett företag som Personlig Tränare och Kostrådgivare.

Under åren 2012-2017 var Emil anställd hos Nordic Wellness som Personlig Tränare, Kostrådgivare och Platschef och här lärde han sig mycket om hur gymbranschen och friskvården fungerar idag.

Från alla möten som Emil haft med de människor han hjälpt mot en mer hälsosam livsstil så har han utformat vår vision och utvecklat den filosofi som vi jobbar efter idag. I Januari 2019 så startade Emil upp Medveten Livsstil Sverige AB för att kunna nå ut och hjälpa fler människor att må bra och skapa sig en aktiv hälsosam livsstil.

VÅR VISION

Vår vision är att Medveten Livsstil ska vara en naturlig motkraft till ohälsan i Sverige. Vi vill inspirera till en Medveten Livsstil som ger energi och god hälsa att må bra för att klara av alla vardagens krav.​

VÅR FILOSOFI

Våra tjänster och produkter ska alltid vara tydliga, enkla och otvungna så att du säkert kan använda dem varje dag i din vardag. Vi ska vara en resurs som gör det lättare för våra kunder att leva en hälsosam livsstil.

Medveten Livsstil Sverige AB hjälper företag som förstår värdet av friskvård som investering för sina medarbetares hälsa. För att hjälpa er att spara på dyrbar tid så kommer vi ut till ert företag. Vi lyfter upp samtalet om "Hälsa och Välmående" på er agenda i grupp eller individuellt. Hur kan vi hjälpa er att bli en välmående, attraktiv och hälsofrämjande arbetsplats?

VÅRA VARUMÄRKEN

Ett affärsnätverk med målet att skapa gemenskap, välmående och affärer. Vill du starta upp ett nätverk där du bor?

Få motivation och inspiration till att fortsätta göra det som du mår bra av och ger en hälsosam livsstil. E-post eller SMS från 249 kr/år.

Personlig Träning och Kostrådgivning utan skam eller pekpinnar för dig som vill ha hjälp med din träning och kosthållning. Antingen online  eller genom att träffa Emil i Malmö.

Gå Svårt hjälper människor med rörelse, träning, kostråd och återhämtning på ett vardagligt, enkelt och otvunget sätt varje dag. Vår populära Gå Svårt-Hälsoapp hjälper dig och fungerar som ett verktyg för allt du behöver till en aktiv hälsosam livsstil.